

Migdały w mlecznej czekoladzie
Opis
Migdały w mlecznej czekoladzie.
Skład: Czekolada mleczna 79% (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, serwatka w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy), migdały prażone 20%, mieszanina glazurująca 1% (syrop glukozowy, substancja glazurująca (guma arabska, szelak), olej roślinny (kokosowy, rzepakowy), modyfikowana skrobia z tapioki). Zawartość suchej masy kakaowej co najmniej 31%.
Wartości odżywcze w 100 g produktu
Wartość energetyczna: 2310 kJ/557 kcal
Tłuszcz: 36 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 41 g
Białko: 11 g
Sól: 0.42 g